Jandarma birimleri, suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Edirne'de gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, yurtdışına kaçmaya hazırlığında oldukları belirlenen 2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Yapılan açıklamada, bölgede huzur ve güvenliği bozan kişilere yönelik operasyonların hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

SUÇ MAKİNELERİ YURTDIŞINA KAÇAMADAN YAKALANDI

Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri, arama kaydı bulunan E.A. ve M.Ç. isimli iki şüpheliyi yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken sınır bölgesinde yakaladı. E.A. hakkında 154 suçtan arama kaydı, M.Ç. ise 20 suçtan arama kaydının bulunduğu bildirildi. Jandarma ekipleri, titiz bir çalışma sonucunda 2 şüpheliyi yakalayarak adli mercilere teslim etti.

TUTUKLANDILAR

Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yakalanan iki şüpheli,  yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları makanlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

EKİPLERDEN KARARLILIK MESAJI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak, asayiş ortamını korumak ve yasadışı faaliyetlerle mücadeleyi sürdürmek için gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarını halkın desteğiyle sürdüreceğini açıkladı.

Editör: Hakan Mutlu