Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye'nin gururu yerli otomobil Togg kullanımını daha da anlamlı hale getirerek, bir farkındalık kampanyası başlattı. Bu kampanyada Togg, Jandarma Togg karakterine bürünerek, trafik kuralları hakkında eğitici videolar serisi hazırladı.

Jandarma Togg 07042024 (2)

EĞİTİCİ VİDEOLARLA TRAFİK KURALLARI ANLATILIYOR

"Jandarma Togg ile Trafik Dersleri Başlıyor" isimli video serisi, Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya platformları üzerinden paylaşılarak, sürücülerin trafikte uyması gereken temel kuralları animasyon karakteri Togg üzerinden aktarıyor.

Jandarma Togg 07042024 (3)

YAYA GEÇİTLERİ VE EMNİYET KEMERİNE VURGU

Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya platformu Xteki kurumsal hesabı @jandarma üzerinden yapılan paylaşımda ilk dersin konusu, yaya geçitlerindeki öncelikli hak ve emniyet kemerinin önemi oldu. Togg'un animasyon karakteri, sürücülere yaya geçitlerindeki yayaların önceliğini ve her zaman emniyet kemeri takmanın hayati önemini hatırlatıyor.

Jandarma Togg 07042024 (5)

SÜRÜCÜLERE UYARILAR

#Jandarma #TrafikJandarması #TOGG etiketlerinin kullanıldığı paylaşımda yer alan videoda, trafikteki sürücülerin yayaları gözettiği, hız limitlerine uyduğu ve her durumda emniyet kemerini taktığı vurgulanarak, kurallara riayet edilmesi gerektiği uyarısında bulunuluyor.

Jandarma Togg 07042024 (4)

Bu eğitici içeriklerle Jandarma Genel Komutanlığı, trafik güvenliğine katkıda bulunmayı ve sürücüleri bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Jandarma Togg 07042024 (8)

Jandarma Togg 07042024 (7)

Jandarma Togg 07042024 (6)

Editör: Mevlüt Peker