Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonlar, uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapan şüphelilere yönelik büyük bir darbe vurdu. Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda, teknik ve fiziki takipler sonucunda belirlenen beş farklı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen şafak operasyonunda beş şüpheli şahıs gözaltına alındı.

ELE GEÇİRİLENLER VE ŞÜPHELİLERİN DURUMU

Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1308 adet Captagon hap, 21 gram kubar esrar, 20 gram plaka esrar, iki adet hassas terazi, beş cep telefonu ve bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan beş kişilik yabancı uyruklu çetedeki üç şüpheli M.B., R.S. ve A.A., çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.M. ve M.T. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SÜREKLİ DENETİM VE MÜCADELE

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kaçakçılık ve uyuşturucu madde kullanımı, imalatı ve ticaretine karşı mücadelesini kesintisiz olarak sürdürmekte olduğunu bildirdi. Jandarma, bu tür suçlarla mücadelede kararlılığını ve etkinliğini vurguladı, suç örgütlerine geçit verilmeyeceğini kamuoyuna duyurdu.

Editör: Mevlüt Peker