Janset Paçal, Yarım Elma dizisi ile gönüllere taht kurmuş isimlerden biri. 90'lı yıllarda oldukça aktif olan Janset Paçal, çeşitli dizi ve televizyon programlarında yer almıştı. 1.5 ayda verdiği 10 kilo sonrasında Janset Paçal'ın son halini görenler şok oldu. Peki Janset Paçal kimdir, hangi dizi ve filmlerde yer aldı? İşte detaylar..

Janset Paçal Kimdir 1

JANSET PAÇAL KİMDİR?

Janset Paçal, 10 Haziran 1971 tarihinde Almanya Münih'te dünyaya gelmiştir. Ailesi Almanya'ya işçi olarak çalışmaya gittiği sırada dünyaya gelmiştir. Janset Paçal ve ailesi ilerleyen yıllarda Türkiye'ye dönüş yapmış ve Antalya'da yaşamaya başlamıştır.

Janset Paçal Kimdir 6

Antalya Çizgi Tiyatrosu'nda kariyerine adım atan Janset Paçal, daha sonra 1992 yılında modelliğe başlamıştır. 1994 yılında İstanbul'a taşınmış ve Gaye Sökmen Ajansı'na katılmıştır. Birçok markan için defilelere katılırken, çeşitli derginin kapağında yer alarak adından bahsettirmiştir.

Janset Paçal Kimdir 5

90'lı yıllara damga vuran dizilerde yer almış ve 1996 yılında Okan Bayülgen'e "Televizyon Çocuğu" programında 90 bölüm eşlik etmiştir. Janset Paçal, Türk televizyon ve sinemasında uzun yıllar boyunca aktif bir şekilde yer almış önemli bir oyuncu ve sunucudur.

Janset Paçal Kimdir 3

Janset Paçal aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer almış ve oyuncular sendikası gibi kuruluşlarda görev almıştır. Ayrıca otizm farkındalığı gibi konularda da destek vermiştir. Son dönemlerde internet dizilerinde ve tiyatro oyunlarında yer almıştır.

JANSET PAÇAL'IN YER ALDIĞI PROJELER

Janset Paçal hangi dizilerde oynadı? Janset Paçal birçok dizi, film, televizyon programı ve tiyatro oyununda yer alırken aynı zamanda sayısız yarışma programı ve ödül töreni sunuculuğunu üstlenmiştir. Başarılı oyuncunun kariyerinde öne çıkan bazı projeler;

Janset Paçal Kimdir 4

1997'de Mehmet Ali Erbil ve Yalçın Menteş'in başrollerini paylaştığı "Tatlı Kaçıklar" dizisinde rol almıştır.  1998'de TGRT'de "Klass Magazin" adlı magazin programını sunmuştur. 1999'da "Ayrılsak da Beraberiz" dizisinde Haziran 2002'ye kadar Berna karakterini canlandırmıştır. 

2002 yılında Yarım Elma ve 2007 Evimin Erkeği dizilerinde rolleriyle adından bahsettiren Janset Paçal, son dönemlerde internet dizilerinde de yer almıştır. Özellikle BluTV'de yayınlanan "7YÜZ Hayatın Müziği" ve "Saklı" gibi yapımlarda rol almıştır. Janset Paçal, Türk televizyon ve sinemasında uzun yıllar boyunca aktif bir şekilde yer almış önemli bir oyuncu ve sunucudur.
 

Editör: Nurseli Fırat