Eskişehir'de, jandarma ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucunda fuhşa zorlanan üç kadın kurtarıldı ve olayın faili olan şüpheli yakalandı. Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde meydana gelen vahim olay, jandarma ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesiyle olumlu sonuçlandı.

JANDARMANIN TİTİZ ÇALIŞMASI

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyon, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Dedektif Timleri'nin öncülüğünde gerçekleşti. Şüpheli ve mağdurların kimlikleri tespit edildikten sonra, şüphelinin ikametgahına operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada şüphelinin suç içeren faaliyetlerine ilişkin deliller de bulundu.

ŞÜPHELİ YAKALANDI, MAĞDURLAR SERBEST BIRAKILDI

Yapılan aramanın ardından şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fuhşa zorlanan kadınlar ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Operasyon, insan haklarına ve bireysel özgürlüklere yapılan müdahale, saldırı ve zorbalıklara karşı jandarmanın gösterdiği hassasiyeti ve kararlı mücadeleyi ortaya koyuyor.

Editör: Mevlüt Peker