Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'ı çevreleyen skandal, meşhur "pedofili adası" davasını Türkiye'ye bağlayan iddiaların ortaya çıkmasıyla yeni bir hal aldı. Jeffrey Epstein'a karşı açılan cinsel istismar davasındaki son gelişmeler, Türk çocuklarının Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçırılmasıyla ilgili ciddi endişelere yol açtı.

Jeffrey Epstein Ozel Jet 11012024 2

MAHKEMEDE ÜRKÜTÜCÜ İTİRAF

Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadya Marçinko, ifadesinde 17 Ağustos 1999'da Türkiye'de meydana gelen yıkıcı depremin ardından küçük yaşta kız çocuklarının Türkiye'den ABD'ye kaçırıldığını itiraf etti.

Jeffrey Epstein Nadya Marcinko 11012024 5

BİRÇOK ÜLKEDEN KAÇIRILMIŞ

Sputnik'in haberine göre, jet pilotu Nadya Marçinko'nun çapraz sorgusu sırasında ortaya çıkan bu bilgi, Jeffrey Epstein'in Türkiye de dahil olmak üzere çeşitli ülkelerden çocuk kaçırma olaylarına karıştığını gösteriyor.

Jeffrey Epstein Nadya Marcinko 11012024 4

EPSTEIN'IN İNTİHARI VE SONRASI

Jeffrey Epstein'in hapishanede intihar etmesinin ardından, daha önce gizli tutulan belgeler devam eden yasal süreç kapsamında yayınlandı. Bu belgeler Türkiye'den çocuk kaçırma iddialarını gün ışığına çıkarıyor.

Jeffrey Epstein Ozel Jet 11012024 3

İSTİSMARA MARUZ KALIYORLARDI

Pilot Nadya Marçinko'nun ifadesine göre Jeffrey Epstein ve ortağı Ghislaine Maxwell, aralarında Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve çeşitli Asya ülkelerinin de bulunduğu çok sayıda ülkeden Amerika'ya çocuk kaçırma olayına karışıldı. İddialara göre çocuklar Jeffrey Epstein'ın ağı içinde istismara maruz kalıyordu.

Nadya Marcinko 11012024 2

ÇOCUKLARI FARKLI YERLERE GÖTÜRDÜ

Özel jet pilotu Nadya Marçinko açıklamasında ayrıca Jeffrey Epstein'in kaçırdığı bu çocukları çeşitli yerlere götürdüğünü ve pedofili ağında sömürdüğünü iddia etti. Jeffrey Epstein'in uluslararası çocuk kaçakçılığındaki ortağı olarak bilinen Fransız model ajansı sahibi Jean Luc Brunel ile ilgili soruya yanıt vermeyen jet pilotu Nadya Marçinko, birçok soruyu yanıtsız bıraktı.

CLINTON'IN TÜRKİYE ZİYARETİ KUŞKULARI ARTIRDI

Bu iddiaların ardından, eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın 1999 Yalova Depremi'nin ardından Türkiye'ye yaptığı ziyaret mercek altına alındı. Depremden etkilenen bölgelerde çocukların kaybolmasının Jeffrey Epstein'in Türkiye'de yürüttüğü iddia edilen çocuk kaçırma faaliyetleriyle bağlantılı olup olmadığı konusunda spekülasyonlar ortaya çıktı. Bill Clinton'ın deprem bölgelerini ziyareti ve ardından çocukların açıklanamayan bir şekilde ortadan kaybolmaları, hararetli bir tartışmaya yol açtı.

Bill Clinton Turkiye Deprem 11012024 1

Editör: Mevlüt Peker