YENİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BU HAFTA VAR MI?

Yeni Kabine Toplantısı'nın tarihi merak edilen konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, yeni Kabine Toplantısı gerçekleşecek. Yeni Kabine Toplantısı'nda Türkiye'nin iç ve dış siyasi gelişmeleri ile ekonomideki son durum istişare edilecek.

Erdogan Kabine Aciklama Aa 4Mart2024

Öğretmen adaylarının haftalardır beklediği atamalar ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Tekin Kabine Toplantısı'nı işaret göstermişti. Enflasyonla mücadele başta olmak üzere ekonomideki son durum, iç ve dış siyasi gelişmeler Kabine Toplantısı'nda değerlendirilecek.

Milyonlarin Gozu Kabineye Cevrildi Iste Masadaki Konular Içresim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek yeni Kabine Toplantısı'nın tarihi henüz belli olmadı. Ancak Kabine Toplantısı'nın önümüzdeki hafta 29 Nisan Pazartesi günü gerçekleşmesi bekleniyor.

kabine 2023 iletisimgov 1

KABİNE TOPLANTISI'NDA NELER GÖRÜŞÜLECEK?

Öğretmen atamaları ile ilgili gözler Kabine Toplantısı tarihine çevrildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaptığı açıklamada "Önümüzdeki hafta Kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacak" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda başta öğretmen atamaları olmak üzere Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemi ile ekonomideki son durum değerlendirilecek. Kritik Kabine Toplantısı gündem konuları arasında, terörle mücadele ve İsrail-Hamas arasındaki son durumun yer alması da bekleniyor. 

Editör: Nurseli Fırat