Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Bu hafta kabine toplantısı var mı? Son olarak emekliye ek zam kararının alındığı Kabine Toplantısında, öğretmen atamalarının değerlendirilmesi bekleniyor. Peki yeni yılın ikinci Kabine Toplantısı gündem konuları neler? Öğretmen atamaları için gözler Beştepe'de..

kabine-aa-5

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan yeni Kabine toplantısı öncesinde, yeni gündem maddelerinin neler olacağı araştırılıyor. Peki, yeni Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta olacak mı? İşte detaylar..

Kabine

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Kabine toplantısı normal şartlarda 29 Ocak tarihinde yapılması bekleniyordu. Yeni yılın ikinci kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun takvimi nedeniyle yapılamamıştı.

recep tayyip erdoğan-3

Yeni Kabine toplantısının tarihi ve gündem maddeleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 2024 Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için tarih araştırmaları başladı. Yeni yılın ilk Kabine toplantısı 16 Ocak'ta gerçekleşmişti. Kabine toplantısı normal şartlarda her 14 günde bir gerçekleşmekteydi.

meclis-tbmmgovtr-1

29 Ocak'ta yapılması beklenen yeni kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takviminde yer almadığı için yapılamadı. Yeni toplantı tarihi ise henüz açıklanmadı.

kabine 2023 iletisimgov 3

KABİNE GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Kabine toplantısında, Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından değerlendirilecek. 2024 öğretmen atamaları için adayların gözü kulağı yapılacak olan kabine toplantısında. Kabine'de öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor.

Editör: Nurseli Fırat