Kabine toplantısı ne zaman? Af çıkacak mı, 8 yargı paketi görüşülecek mi? gibi sorulara vatandaşlar yanıt arıyor. Kabine Toplantısının yeni tarihi ve görüşülecek konular merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı'nın başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı, belli aralıklarla gerçekleştiriliyor. Peki yeni kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte Kabine toplantısının yeni tarihi..

kabine 2023 iletisimgov 3

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı, en son 12 şubat 2024 tarihinde Ankara Beştepe'de gerçekleştirilmişti. Ekonomi, eğitim, terörle mücadele ve dış politika gibi konuların ele alındığı toplantı sonrasında Kabine Toplantısının  yeni tarihi merak konusu oldu.

kabine 2023 iletisimgov 1

Cumhubaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı, normal şartlarda her 14 günde bir yapılıyor. Kabine toplantısının 26 Şubat 2024 Pazartesi günü yapılması bekleniyor.

KABİNE GÜNDEMİNDE NELER OLACAK?

Kabine toplantısında Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemi değerlendirilecek. Gerçekleştirilecek yeni Kabine Toplantısında 8. Yargı Paketi, torba yasa ve Aile ve Gençlik Fonu gibi konularında ele alınması bekleniyor.

Editör: Nurseli Fırat