İstanbul Küçükçekmece ilçesi Söğütlüçeşme Mahallesinde, 26 Nisan saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir kadın kesici alet ve boğma yöntemiyle hayatını kaybetti. Cinayetin 37 yaşındaki Ö.A. isimli adam tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Ö.A’nın 2 sabıka kaydının bulunduğu belirlendi.

ŞÜPHELİ YAKIN AİLE ÜYESİ ÇIKTI

Ö.A’nın, olayı gerçekleştirdiği kurbanın yeğeni olduğunu söylediği öğrenildi. 31 yaşındaki N.A. isimli kadının karın ve boyun bölgesine yapılan saldırı sonucu ya da boğma yoluyla hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendiriliyor.

Ozcan Arslan Nurcan Arslan 27042024 2

ŞÜPHELİNİN İTİRAFI VE OLAYIN SEBEBİ

Olayla ilgili çalışmalar sırasında, Ö.A.'nın Kanarya Polis Merkezi'ne giderek, "Yeğenim N.A.’yı öldürdüm" diyerek teslim olduğu ve cinayette kullandığı siyah saplı ekmek bıçağını da polise teslim ettiği öğrenildi. İfadesinde, N.A'nın 15 yıl önce evden kaçarak evlendiğini, bir ay önce boşanıp babasının evine döndüğünü ve bu nedenle suçu işlediğini belirtti.

Ozcan Arslan Nurcan Arslan 27042024 1

OLAY YERİ VE MAĞDURUN DURUMU

Olayın gerçekleştiği ikamette bulunan iki çocuğun salon kısmında olduğu, cinayetin ise yatak odasında işlendiği belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, N.A'nın yatakta yatar vaziyette bulunduğu, karın kısmında üç adet yüzeysel kesik olduğu ancak olay yerinde kan birikintisi bulunmadığı tespit edildi. Ayrıca boyun kısmında “boğma” teşebbüsü kaynaklı olduğu tahmin edilen morluklar görüldü. Sabıka kaydına bakılan N.A.’nın da bir sabıkasının bulunduğu belirlendi.

DEVAM EDEN SORUŞTURMA VE AİLE İFADELERİ

Jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, şüphelinin ikamete giriş-çıkışı kamera kayıtlarına yansırken, yapılan aile görüşmesinde, N.A'nın şizofreni hastalığına sahip olduğu bilgisine ulaşıldı. Soruşturma Küçükçekmece ilçe ekipleri ile birlikte sürdürülüyor.

Editör: Mevlüt Peker