Dün sabah saatlerinde Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Özalp Sokak'ta, içinde öğrencilerin bulunduğu servis aracı bir kişi tarafından kaçırılmıştı. Yaya olarak aracın yanına yaklaşan ve aracın arka lastiğinde bir sorun olduğunu söyleyerek şoförü araçtan indiren şüpheli, daha sonra direksiyona geçerek içindeki çocuklarla birlikte aracı kaçırmıştı. Şüphelinin daha sonra serviste bulunan öğrenciler ile hostesi "Sizinle bir işim yok. Bana araba lazım." diyerek araçtan indirdiği ortaya çıkmıştı.

Servis Kacirdi

34 yaşında olduğu tespit edilen T.N isimli şüphelinin daha önceden 13 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin işlediği suçlar arasında mala zarar vermek, açıktan hırsızlık, iş yerinden hırsızlık, otodan hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurmak olduğu tespit edildi.

"BEN BURAYA GELMEK İÇİN OKUL SERVİSİ KAÇIRDIM" DEMİŞ

Şüphelinin daha sonra araçla Ankara'da Külliye'ye girmeye çalıştığı tespit edildi. Neden geldiği yönündeki sorulara çelişkili ifadeler vermesi üzerine korumalar tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldığı sırada "Ben buraya gelmek için okul servisi kaçırdım" dediği belirlendi. Bu gelişme üzerine gelen şüphelinin, İstanbul'da servis kaçırdığı iddiasıyla aranan şüpheli olduğu tespit edilerek Çiftlik Karakolu'nda gözaltına alındığı ardından İstanbul'dan gelen Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu