Aksaray'da Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar takımları arasındaki 10. hafta maçı, beklenmedik bir olaya sahne oldu. Dağılgan 2 No'lu Saha'da oynanan ve Tuz Gölüspor'un 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı.

KAVGA ANLARI KAMERADA

Galibiyet sevinci yaşayan Tuz Gölüsporlu oyuncular ile Mezitli Mercanlar takımı arasındaki gerilim, saha içinde tekme ve tokatların havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü. Talihsiz anlar, bir taraftar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Olaya müdahale etmek için çevik kuvvet ekipleri devreye girdi. Görüntülerde araya girilmesine rağmen bazı kadın futbolcuların karşı takım oyuncularını tahrik etmek için laf attıkları görüldü.

Aksaray Kadin Futbolcular Kavga 02052024 Iha1

YARALANMALAR VE HASTANE RAPORLARI

Kavgada, Tuz Gölüspor'dan altı, Mezitli Mercanlar'dan bir olmak üzere toplam yedi oyuncu hafif yaralandı. Olayın ardından her iki takımdan yaralanan oyuncular, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek darp raporu aldı ve karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldular.

Aksaray Kadin Futbolcular Kavga 02052024 Iha2

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI

Bu olayın ardından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, yaşananlarla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda ilgili taraflar hakkında adli işlemlerin yapılması bekleniyor. Bu tür olayların sporun dostane ruhuna gölge düşürdüğü ve takımlar arası ilişkileri zedelediği vurgulandı.

Editör: Mevlüt Peker