Adana'da, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olan R.Ş. adlı bir kadın, trafikte yaşanan 'yol vermeme' meselesi nedeniyle tartıştığı başka bir kadını çocuğunun gözü önünde yumrukladı. Olayın ardından gözaltına alınan R.Ş., adli kontrolle serbest bırakıldı.

OLAYIN GEÇTİĞİ YER VE ZAMAN

Olay, dün Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı'nda meydana geldi. R.Ş. adlı kadın sürücü ile başka bir kadın arasında, trafikte 'yol vermeme' konusunda yaşanan tartışma hızla büyüdü.

Adana Din Kulturu Ogretmeni Kadin Trafik Darp 20032024 Dha 2

ŞİDDETİN DETAYLARI

Tartışmanın tırmanması üzerine R.Ş., aracından inerek diğer sürücünün yanına gitti ve camını açmasını istedi. Diğer araç sürücüsü, aracında küçük bir çocuğun da olduğu halde camını açınca, R.Ş. saldırdı. Kadına, çocuklarının olduğunu söylemesine rağmen R.Ş., defalarca yumruk attı.

Adana Din Kulturu Ogretmeni Kadin Trafik Darp 20032024 Dha 1

OLAYIN KAMERAYA YANSIMASI

Yaşananlar, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, R.Ş.'nin şiddet uyguladığı anlar net bir şekilde görülüyor.

GÖZALTI VE ADLİ İŞLEMLER

Şiddete maruz kalan kadının şikayeti üzerine polis ekipleri, R.Ş.'yi gözaltına aldı. R.Ş., adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, R.Ş.'nin bir okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı belirtildi.

Adana Din Kulturu Ogretmeni Kadin Trafik Darp 20032024 Dha 3

Editör: Mevlüt Peker