Başakşehir Süleyman Demirel Bulvarı'nda 27 Aralık’ta meydana gelen kazada, seyir halindeki kamyon şoförü, kamyonun kör noktasında kalan Feridun Kaplaner isimli motorlu kuryeyi ezerek ölümüne sebep oldu. Kuryelerden korktuğu için olay yerinden kaçan kamyon şoförü daha sonra emniyete gidip teslim oldu.

“KAZAYI TESADÜFEN GÖRDÜM”

Kamyonun altında ezilerek feci şekilde can veren Feridun Kaplaner’in kardeşi İsmail Kaplaner, kazayı tesadüfen görüp gittiğini söyledi. Kardeş Kaplaner, motokuryeler üzerindeki baskının arttığına dikkat çekerek, “Son zamanlarda kuryelere iş yerlerinde yapılan gerek iş saati, gerek başka şeyler olsun birçok arkadaşımız ölüyor. Adalet yerini bulmuyor, çarpan adam bir iki sene yatıp çıkıyor. Olan ölene oluyor. Ölenlerin arkasında çocukları kalıyor. Adaletin yerine gelmesini istiyoruz. Ben de kardeşimi kaybettim. Geride iki yeğenim yetim kaldı. Kazayı ben tesadüfen öğrendim. O yoldan geçiyordum ve kazaya denk geldim. Kazayı görüp, yardım etmek amacıyla olay yerine gittim. Bir baktım ağabeyim yerde yatıyor. İnsanın ciğeri yanıyor. Bu acı tarif edilemez. Ateş düştüğü yeri yakar" diye konuştu.

EKRAN HABER KAZA ANI GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞTI

Ekran Haber, olay yerinde hayatını kaybeden 2 çocuk babası Kaplaner'in feci şekilde can verdiği kaza anına ilişkin görüntülere ulaştı. Motokurye Kaplaner’in bağlantı yoluna girdiği ve iki kamyon arasında ilerlediği esnada arkadan gelen kamyonun kör noktasında kaldığı görüldü. Motokuryenin feci şekilde can verdiği kaza, anbean kameralara yansıdı.
 

Editör: Zeynep Baş