Kaza, sabah saatlerinde, Saray ilçesinde meydana geldi. N.T. idaresindeki 59 S 4094 ve T.G. idaresindeki 59 J 4015 plakalı iki işçi servisine Bağlar mevkiinde kırmızı ışıkta durdukları sırada Çerkezköy istikametinden Saray istikametine seyreden U.K. idaresindeki 34 GMU 973 plakalı kamyonet çarptı.

A W216529 05 

Kazada kamyonet sürücüsü U.K., 59 J 4015 plakalı içi servis sürücüsü T.G. ve C.S., R.S., E.T., Y. Ç., S.K., H.T., S.Ç, F.S., Ş.U., A.K., Ş.K., E.T.,  F.M., P.S., S.A. isimli işçiler yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 59 J 4015 plakalı işçi servisinde sıkışan bir işçi itfaiye ve sağlık sağlık ekiplerinin uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Durumu ağır olan yaralının olmadığı öğrenilirken, birçok yaralının kontrolleri ayakta yapıldı. Diğer yaralılar da, olay yerinde gelen ambulanla Saray ve diğer ilçe hastanelerine kaldırıldı. 

A W216529 02

Kazanın ardından yol uzun süre trafiğe kapatıldı. Daha sonra, trafik akışı kontrollü bir şekilde Çayla kavşağından verildi. Yapılan ncelemenin ardından kazaya karışan araçlar çekici vasıtasıyla kaldırılarak trafik akışı normal seyrine döndürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.                                

Editör: Barış Sözal