2024'ün ilk üç günü geride kaldı. Hava sıcaklıkları ise genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bazı bölgelerde sağanak, bazı bölgelerde ise kar yağışı etkili oluyor.

kar_egitim_tatil_AA

Özellikle Doğu Anadolu beyaza bürünmüş durumda. Peki İstanbul'a da kar yağacak mı

met-kar

KAR YAĞACAK MI?

Sömestr tatili yaklaşırken, tatilde karın tadını çıkarmak isteyen çocuklar kar yağacak mı merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden beklenen haber geldi.

konya_antalya_yolu_kar

Meteoroloji tarafından paylaşılan hava durumu tahmin raporuna göre; İstanbul'da önümüzdeki günlerde kar yağışının etkili olması bekleniyor.

okul_kar_egitimm

METEOROLOJİ AÇIKLADI!

istanbul-kar-5

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre perşembe gününden itibaren yağmurun etkili olacağı ve hava sıcaklığının 15 derece civarında seyredeceği kaydedildi. Meteoroloji'nin verilerine göre; cuma ve cumartesi günü havanın normale döneceği, pazar gününden itibaren havanın yağışlı geçeceği biliniyor.

okul_kar_egitim_ara_tatil

Ne Zaman Kar Yağacak?

istanbul-kar-9

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre İstanbul'da 10 Ocak Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklığının 7 dereceye düşeceği ve kar yağışının etkili olacağı biliniyor. 10-14 Ocak Arası yüzde 90 olasılıkla bir kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor.
 

Editör: Nurseli Fırat