Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyada "Şampiyonlar Ligi" olarak isimlendirilen fotoğrafta bulunan Eylül Öztürk, mal varlığına el konulmasının ardından kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel çekmek istediğini söyledi. Engin ve Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından hakkında soruşturma başlatılan fenomenler arasında yer alan Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak duygularını ifade etti.

YAŞADIKLARINI BELGESELE DÖKMEK İSTEDİ

"Öztürk, "Olay aklanmaktan çıktı. Ama kim bilir bu davalar kaç ay sürecek. Bu süreci umuyorum kazanırız. Umuyorum iflas etmeyiz. Benim hayatım emeklerim çöp oldu. Bütün olaylar bittiğinde, bu sürecimi, hayatımın, kariyerimin nasıl bittiğini anlatan belgesel yapmak istiyorum." dedi.

eykul

10 EV SORULARINA CEVAP VERDİ

Amerika'da 10 evi bulunan Eylül Öztürk, takipçilerinden gelen "O evleri nasıl aldın" sorusu üzerine şunları söylemişti:  "Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef."

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu