ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim bu akşam 108. bölümü seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Celil Nalçakan ve Fadik Sevin Atasoy gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizinin 108. bölümüne neler yaşandı? Kardeşlerim 108. bölüm izle. Kardeşlerim 109. bölüm fragman yayınlandı mı? Kardeşlerim 109. bölüm fragman izle.

KARDEŞLERİM 108. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer, ölümcül bir tehlikeyle karşı karşıyayken, Şevvallerin kapısını çalan sürpriz isim, Yılmaz ailesini şaşkınlığa uğratır. Fatma ile Şengül'ün kulüpte, ortalığı birbirine katan tartışmaları, Yaman için bardağı taşıran son damla olur.

KARDESLERİM-108-BOLUM

Eren kuzenler ve dostları, Burak Müdür'ü okuldaki işine geri döndürebilmek için harekete geçerlerken, Elif'in gönlünü kazanmak için çaba sarf eden Oğulcan, romantik hamlelerine pes etmeden devam eder. Süreyya ile Yaman, ilişkileriyle ilgili, Akif'in de kayıtsız kalamayacağı önemli bir adım atarlar. Sokakta buldukları koltuğu evlerine getiren Fatma ve Oğulcan ise; hiç beklemedikleri, onları şoke eden bir durumla karşılaşırlar.

KARDEŞLERİM 108. BÖLÜM FULL İZLE

Editör: Halide Tonga