ATV'nin popüler dizisi "Kardeşlerim"in başrol oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun'un, diziden ayrılacağı iddia edildi. Su Burcu Yazgı Coşkun'un ayrılık kararı, NGM ile olan sözleşmesinin ocak sonunda sona ermesiyle ilgili. Eğer yeni bir gelişme olmazsa, genç oyuncunun yeni yılın ilk ayının sonunda diziden ayrılacağı belirtiliyor.

KARDEŞLERİM ASİYE DİZİDEN AYRILIYOR MU?

"Kardeşlerim" dizisi, dramatik öğelerle zenginleştirilmiş hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Su Burcu Yazgı Coşkun'un ayrılığı, dizinin takipçileri arasında merakla beklenen gelişmelerden biri olarak öne çıkıyor. Dizi izleyicileri, Su Burcu Yazgı Coşkun'un diziden ayrılmasının ardındaki nedenleri ve dizinin nasıl devam edeceğini merakla takip ediyor.

Kardeşlerim-2

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

Birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmayan 4 kardeşin yürek burkan mücadelesini anlatan "Kardeşlerim", Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi sevilen isimleri kadrosunda buluşturacak.

Kardeşlerim-3