Kardeşlerim Şengül öldü mü, diziden neden ayrıldı? Kardeşlerim Şengül neden yok? Fadik Sevin Atasoy'un bir süredir dizede yer almamasının nedeni merak ediliyor. Kardeşlerim Şengül'ün diziden neden ayrıldığı belli oldu! İşte detaylar...

Kardeşlerim Şengül Neden Ayrıldı Dizi Fadik Sevin Atasoy Hasta 2

KARDEŞLERİM ŞENGÜL NEDEN AYRILDI?

Kardeşlerim dizisinde sevilen karakter Şengül, son bölümde bir kaza geçirdi. Kardeşlerim dizisi Şengül karakterine Fadik Sevin Atasoy hayat veriyor. Dizinin 112. bölümünde Şengül’ün ailesine vedası, ekran başındaki izleyicileri gözyaşlarına boğdu. 

Kardeşlerim Şengül Neden Ayrıldı Dizi Fadik Sevin Atasoy Hasta 5

Kardeşlerim dizisinde bir kaza sonucu Şengül’ün hayatını kaybettiği belirtildi ve böylece Şengül karakteri dizi kadrosundan ayrılmış oldu. Peki Kardeşlerim Şengül diziden neden ayrıldı?

Kardeşlerim Şengül Neden Ayrıldı Dizi Fadik Sevin Atasoy Hasta 1

Fadik Sevin Atasoy hasta mı? Kardeşlerim dizisi Şengül'ü oynayan Fadik Sevin Atasoy'un diziden ayrılma sebebi ortaya çıktı..

Kardeşlerim Şengül Neden Ayrıldı Dizi Fadik Sevin Atasoy Hasta 6

Yapım Şirketi Kardeşlerim Şengül Ayrılığını Açıkladı!

Kardeşlerim dizisinin yapım şirketi 'NGMedya', 'Kardeşlerim' dizisinden Fadik Sevin Atasoy'a veda paylaşımı yaptı:

Kardeşlerim Şengül Neden Ayrıldı Dizi Fadik Sevin Atasoy Hasta 4

'Sevgili izleyicilerimiz, 4 sezondur yayın hayatına deva eden Kardelerim dizisinde, ''Şengül'' karakterini başarıyla canlandıran kıymetli oyuncumuz Fadik Sevin Atasoy, bir sağlık sorunu nedeniyle dizimize ara veriyor.

Kardeşlerim Şengül Neden Ayrıldı Dizi Fadik Sevin Atasoy Hasta 7

NGM ailesi olarak sevgili Fadik'e geçmiş olsun dilekleirmizi iletiyor, ''Kardeşlerim'' olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz.''

Editör: Nurseli Fırat