Kardeşlerim Yeni Sezon

Kardeşlerim yeni sezon bölümleri başladı. 4. sezonu ile ekranlara geri dönen Kardeşlerim dizisi, 9 Eylül'de yeni bölümü yayınlandı. Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim, yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Heyecanlı olayların art arda yaşandığı 4. sezonun ilk bölümü sosyal medyada hem en çok konuşulanlar hem de en çok izlenenler arasına girdi. Dizinin 9 Eylül akşam ekranlara gelen 95. Bölümü'nde #Kardeşlerim etiketi, X Türkiye Trending Topics listesine girdi ve uzun bir süre 1.sıradaki yerini korudu.

DORUK ÖLDÜ MÜ?

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim, yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Doruk babasıyla yüzleşirken geçirdiği büyük kazada hayatını kaybetti. Ani ölümü herkesi gözyaşlarına boğdu. Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 9 Eylül tarihinde yayınlandı. Bölümün yayınlanması ile birlikte birçok kişi Onur Seyit Yaran'ın canlandırdığı Doruk karakterinin durumunu merak etmeye başladı. Peki, Kardeşlerim Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı mı? Dizinin yeni sezonu ile birlikte Doruk karakterinin akıbeti merak edilmeye başlandı.

kardeşlerim-doruk-ayrıldı-mı

Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile birlikte diziden ayrıldığını duyurdu. Paylaşımda şunları söyledi:

"Sanırım hayatımda ilk kez Instagram postu açıklamasını dudaklarım titreyerek yazıyorum. Öncelikle 3 yıl boyunca içerisinde bulunduğum projede emeği geçen herkese sevgiler. 

Sevgili Set emekçisi abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; Yürümelerimden koşmalarıma kadar kahrımı çektiniz, yanımda oldunuz. Bu hikaye bizim için buraya kadardı, ama eminim siz kamera arkasındaki dostlarımla, kariyerim boyunca sıkça karşılaşacağım. Gelecekte karşılaştığımız zaman, ilk günkü gibi, adımın ve imzamın olduğu heryerde, yalnızca hakkın ve adaletin yanında olacağıma söz veriyorum. Sizler için elinden gelenin fazlasını yapacak bir Onur kardeşiniz yanınızda. Daima."