Sultangazi'de ağaçtan düşen yavru kargayı almak isteyen bir vatandaş, diğer kargaların saldırısına uğradı. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ YAŞANDI

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü 50. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ağaçtan düşen yavru kargayı gören vatandaşlar, yavrunun zarar görmemesi için onu yuvasına geri koymak istedi. Ancak, diğer kargalar yavruya zarar verileceğini düşünerek vatandaşa saldırmaya başladı.

Sultangazi Karga Saldirisi 11062024 Iha

KASKLA KORUNMAYA ÇALIŞTI

Bir esnaf, vatandaşın kendisini koruyabilmesi için ona motosiklet kaskı verdi. Kaskı takan vatandaş, yavru kargayı yuvasına koymaya çalışırken diğer kargaların saldırısına uğradı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

OLAYI YAŞAYAN GÖRGÜ TANIĞI

Olayın yaşandığı cadde üzerinde esnaf olan Ramazan Erdinç, "Bizim buradaki ağaçtan yavru karga düştü. Karga düşünce diğer kargalar sahiplenmeye çalıştı. Yerdeyken ona zarar verecekler diye korkuyorlardı. Her geçen insana saldırıyorlardı, insanlar yoldan geçemiyordu. Biz de yavruyu almaya çalıştık ama izin vermediler, saldırdılar. Tesadüfen bir tane abimiz geçti. Motosiklet kaskını verdik. Yavruyu aldığı gibi direkt kaçtı. Kargalar ona da saldırmaya çalıştı. O da ister istemez yavruyu elinden fırlattı" dedi.