Antalya, Manavgat ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 69 yaşındaki Abdüsselam Abay, gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 66 yaşındaki karısı Türkan Abay'ı 25 kez bıçaklayarak öldürdü. Sabah erken saatlerde oğlunu telefonla arayan Abdüsselam Abay, "Anneni öldürdüm" diyerek oğluna haber verdi.

Antalya Koca Karisini Oldurdu 16042024 Dha 3

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Oğlunun ihbarı üzerine hemen harekete geçen polis ekipleri, çiftin Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'ndeki dairesine geldi. Türkan Abay'ın cesedi, yatak odasında battaniye ile örtülü halde bulundu. Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Türkan Abay'ın çok sayıda bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Antalya Koca Karisini Oldurdu 16042024 Dha 2

DETAYLI İNCELEMEDE 25 BIÇAK DARBESİ TESPİT EDİLDİ

Olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışması sonucunda, maktul Türkan Abay'ın vücudunda toplam 25 bıçak darbesi tespit edildi. Bu darbelerin 17'si sol karın ve göğüs bölgesinde, 3'ü yüzünde, 2'si boynun sol kısmında, 2'si sol kolunda ve 1'i köprücük kemiğindeydi. Türkan Abay'ın cenazesi, olay yeri incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Antalya Koca Karisini Oldurdu 16042024 Dha 1

ŞÜPHELİ EŞ GÖZALTINA ALINDI

Cinayetin ardından şüpheli Abdüsselam Abay, evde Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayda kullanılan bıçak da ele geçirildi. Mahallede yaşayan kadınlar, acı haberle sarsıldı ve cenazenin çıkarıldığı sırada büyük üzüntü yaşadı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı, bu dehşet verici olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Soruşturma, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla titizlikle sürdürülüyor.

Editör: Mevlüt Peker