Denizli'de bir koca, karısının eski çalışanıyla buluştuğunu gördüğü için ikisini de silahla yaraladı. Olay sonucunda eski çalışanın başına 2 kurşun isabet ettiği belirtildi.

ALDATMA ŞÜPHESİYLE TAKİP ETTİ

Olay, birkaç gün önce Merkezefendi ilçesi Eskihisar Mahallesinde meydana geldi. Otel işletmecisi Mehmet G., iddiaya göre karısını “aldatma” şüphesiyle takip etti. Karısı Ümmü G.'yi eski çalışanı Mehmet Y.'nin otomobiline binerken gören Mehmet G., tartışma çıkardı. Tartışma sırasında Mehmet G., yanında bulunan tabancayla hem eski çalışanı Mehmet Y.'yi hem de karısını yaraladı.

BAŞINDAKİ KURŞUNUN BİRİ ÇIKARILAMADI

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan Mehmet Y. ile Ümmü G. hastaneye kaldırıldı. Ümmü G.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak Mehmet Y.'nin başından aldığı kurşunun hala çıkarılamadığı bildirildi. Mehmet G. ise polis merkezine giderek teslim oldu.

TUTUKLAMA

Ümmü G.'nin tedavisi sürerken, Mehmet Y. ise adliyeye sevk edildi. Mehmet G., sorgusunda karısını takip ettiğini ve onu eski çalışanıyla gördüğünü belirtti. Olayın, Mehmet Y.'nin saldırmasıyla gerçekleştiğini ifade etti. Mahkeme kararıyla Mehmet G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Mevlüt Peker