KATE MİDDLETON KİMDİR?

Kate Middleton, tam adıyla Catherine, Duchess of Cambridge, Birleşik Krallık'ta Prens William'ın eşi ve Cambridge Düşesi olarak bilinmektedir. Kate Middleton, 9 Ocak 1982 tarihinde Reading, Berkshire, İngiltere'de doğmuştur. Galler Prensesi olan Kate Middleton, Prens William ile 2001 yılında St. Andrews Üniversitesi'nde öğrenciyken tanışmışlar ve 10 yıllık bir ilişki sürdürmüşlerdir.

Kate Middleton Kimdir 2

Kate Middleton ve Prens William 29 Nisan 2011 tarihinde Westminster Abbey'de görkemli bir düğünle evlenmişlerdir. Kate Middleton, soylu bir aileden gelmeyen bir isim olduğu için bir ilke imza atarak kraliyet ailesi tarihine ismini kazımıştır. 

Kate Middleton, resmi olarak Kraliyet Ailesi'nin bir üyesi olmuş ve çeşitli resmi görevlerde bulunmuştur. Kate ve William'ın Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis adında üç çocuğu vardır. Kate Middleton, çeşitli hayır işleri ve sosyal çalışmalarla ilgilenmiş, özellikle çocukların eğitimi, zihinsel sağlık ve erken çocukluk dönemi gelişimi üzerine yoğunlaşmıştır.

Duchess of Cambridge olarak Kate Middleton, stili ve davranışlarıyla geniş bir takipçi kitlesinin beğenisini kazanmış ve dünya çapında medyanın dikkatini çeken bir kişilik haline gelmiştir.

Editör: Nurseli Fırat