İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, resmi aracıyla geçtiğimiz 26 Nisan'da Ramle kentinde kırmızı ışık ihlali yaparak kaza yaptı. Araç, başka bir araçla çarpışarak takla attı. Olay sonrasında İsrailli bakanın sağlık durumu hakkında bilgiler paylaşıldı.

Itamar Ben Gvir Kaza 28042024 4

BAKANIN SAĞLIK DURUMU VE HASTANEDEKİ TEDAVİSİ

Hadassah Hastanesi'ne kaldırılan Bakan Ben-Gvir'in sağlık durumu iyi olarak açıklandı. Hastane tarafından yapılan açıklamada, bakanın geçirdiği trafik kazası sonucunda kaburgalarında kırıklar oluştuğu ve vücudunda morluklar meydana geldiği belirtildi. Tedbir amacıyla bir gece daha hastanede kalacağı ifade edilen Ben-Gvir'in, kazada yaralanan kızlarından birinin ise hastaneden taburcu edildiği aktarıldı.

Itamar Ben Gvir Kaza 28042024 2

SÜRÜCÜNÜN TEKRARLAYAN İHLALLERİ

Kırmızı ışıkta geçmekte olan Ben-Gvir'i taşıyan resmi aracın, başka bir araçla çarpışmasının ardından takla atması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. İsrail medyası, Ben-Gvir'in makam aracının son aylarda birçok trafik ihlali gerçekleştirdiğine dair raporlara yer verdi. Ayrıca, geçen yıl da Ben-Gvir'in aracının benzer bir kırmızı ışık ihlali yaparak kazaya karıştığı belirtildi. Medya, Gvir'in şoförüne trafik kurallarına uymama yönünde talimat verdiği yönünde haberler yayımladı.

Itamar Ben Gvir Kaza 28042024 1

Itamar Ben Gvir Kaza 28042024 5

Editör: Mevlüt Peker