Seçim çalışmaları yurt genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun programlar arasında ülke genelindeki tüm belediye başkan adayları bir noktadan başka bir noktaya geçerek seçim kampanyalarını yürütüyor. Seçim çalışması için Tokat’ta bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nın trafik kazası henüz hafızalardayken, bir kaza haberi de Adana’nın Yüreğir İlçesinden geldi.  

SEÇİM ÇALIŞMALARI SIRASINDA KAZA

Adana’nın merkez ilçesi Yüreğir’in AK Partili Belediye Başkan Adayı Doktor Halil Nacar da seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Nacar’ın seçim çalışması sırasında bir trafik kazası yaşandı.

DOKTOR BAŞKAN ADAYI NACAR, YARALIYI KURTARDI

Trafik kazasına ilk müdahale eden Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar oldu. Kazadan sonra seçim kampanyasına ara veren Halil Nacar, doktor kimliğiyle yaralılara müdahale etti.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Adana İl Sağlık Müdürü olarak 3 yıl görev yapan Doktor Halil Nacar, yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaları 112 ekiplerine teslim etti. Sağlık durumları iyi olan yaralılar için çevredekiler, “iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş” yorumu yaptı.   
 

Editör: Sinan Turp