Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası “Ben üçüncü seçeneğim” diyerek cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NA ÖVGÜ

FOX’ta İlker Karagöz’ün programına konuk olan Sarıgül, 6’lı masasının bugünkü haline gelmesini sağlayanın kişisel ihtirasları olmayan Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğunu belirterek CHP liderinin egosuz ve uzlaşmacı yönüne vurgu yaptı.

“ERDOĞAN’DAN MEMNUN DEĞİLSEN OYUNU KILIÇDAROĞLU’NA VERECEKSİN”

Kimin haklı kimin haksız olduğunun aranılacağı zamanda olunmadığını belirten Sarıgül, ekonomideki kötü gidişattan da bahsettiği açıklamasında “Zaman kucaklaşma zamanı. Hiç kimse artık armudun sapıdır üzümün çöpüdür deme lüksü yok. Erdoğan’dan memnunsan oyunu ona, değilsen Kılıçdaroğlu’na vereceksin.” İfadelerini kullandı.

İNCE’YE SERT ÇIKIŞ: OYUNBOZAN

Konuşmasında Muharrem İnce’nin adaylığını da eleştiren Sarıgül, geçmişte yaptığı konuşmalarını hatırlatarak ‘oyunbozan’ dediği İnce hakkında şunları söyledi:

"İNSANDA BİRAZ AR DAMARI OLACAK"

 “Tam değişim zamanında oyun bozmak doğru değil. Şu anda ayrışma zamanı değil kucaklaşma zamanı. İnsanlarda birazcık ahde vefa olması lazım. Ben belediye başkanı adayı oldum. Kim yaptı? Kılıçdaroğlu. İnsanlarda birazcık ar damarı olacak, ar damarınız çatlamayacak. Unutmayın, vefasız ve ihanetçi insanlardan hiçbir şey olmaz. Davasına ihanet edenler de tarih önünde hesap verir.”

Editör: TE Bilisim