İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yaşayan kiracının binadan önce yaptıkları şoke etti. Edinilen bilgiye göre, bir kişi sağlık turizmi için otel işleteceğini söyleyerek bina sahibi Hasan Çalışır ile anlaştı.

Ancak geçen süre içerisinde mülk sahibi oteldeki odaların günlük ve saatlik kiralandığını öğrendi. Bunun üzerine tahliye davası açan mülk sahibi, elinde satırla oteli bastı. Yaşanan tartışmaların ardından 3 yıllık bir hukuk mücadelesini kazanan mülk sahibi Çalışır, binasının son halini görüünce şoke oldu.

ELEKTRİK FATURALARINI DAHİ ÖDEMEMİŞLER

Binayı gezen Çalışır, odaların bölündüğünü, birçok eşyanın başka odalarda istiflendiğini ve her yerin yıkık dökük olduğunu gördü. Çalışır'ın yeğeni Baran Çalışır da tahliyeye sevindiklerini ancak verilen zarar nedeniyle kara kara düşündüklerini belirterek "Binaya otel demeye bin şahit lazım çünkü içi içler acısı... Bir zamanlar bir banyo ve tuvalet olan yer şu an kırık dökük; birçok eşya içine depolanmış" dedi. Yeğen Çalışır, kiralama sürecinde de kiracıların kaçak elektrik kullandığını ve faturaları kendilerinin ödemek durumunda olduğunu ileri sürdü.

2 MİLYON TL'LİK ZARAR

Mülk sahipleri, binayı teslim ettikleri hale getirmek için yaklaşık 2 milyon lira masrafılarının olduğunu ifade etti.

Editör: Site Yönetim