Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? 31 Mayıs Cuma günü, bu akşam ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti son bölümde yaşanacaklar dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Son bölümlerinde yaşanan olaylarla izleyicileri oldukça heyecanlandıran Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Diziseverler, Kızılcık Şerbeti'nin bugün son bölümü mü, sezon finali mi? merak ediyor. Peki, Kızılcık Şerbeti sezon finali bu akşam mı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

kızılcık-şerbeti-yeni-bölümler-fragman

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM

Kızılcık Şerbeti, bu haftaki bölümünde de önemli gelişmelerle ekranlara gelecek. Dizi kadrosunda önemli değişiklikler gündemde yerini aldı. Ancak dizide değişecek karakterler hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Değişen karakterler, hikayenin gidişatını nasıl etkileyecek merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti 2

Kızılcık Şerbeti'nin 65. bölüm fragmanında, Nilay, Ömer ve Görkem arasındaki ilişkiyi öğreniyor. Bu durum karşısında izleyiciler, Fatih'in vereceği tepkiyi merak ediyor. Fatih'in bu olay sonrası Görkem'den boşanacağı konuşulanlar arasında yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti 1

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti sezon finali tarihi belli oldu. Cuma akşamları ekrana gelen dizi 126. bölümle sezon finali yapacak. 126. bölüm ise 7 Haziran Cuma günü ekrana gelecek.

Editör: Nurseli Fırat