Kolpaçino 4 merakla beklenen filmler arasında yer alıyor. 2009 yılında seyirciler ile ilk filmini buluşturan Kolpaçino, dördüncü serisi ile vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin tutkunları, sinemaya ne zaman geleceğini merak ediyor. Kolpaçino 4 hakkında tüm detaylar...

kolpaçino-4-sinema-f

KOLPAÇİNO 4 VİZYONA NE ZAMAN GİRECEK?

2009 yılında ilk filmi ile seyircileri kendine hayran bırakan Kolpaçino, dördüncü serisi ile vizyona girmeye hazırlanıyor. Serinin ilk üç filmi oldukça ilgi görmüştü. Komedi türü olarak sevilen serilerden olan Kolpaçino, dördüncü filmini seyirciler ile buluşturmak için çekimlere başladı. Şafak Sezer'in hem başrolde yer alacağı hem de yönetmenlik ve senaristlik görevini üstlendiği Kolpaçino 4 için start verildi. Sevilen Türk Komedisi, 2023 Kasım ayında vizyona girecek.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kolpaçino 4'ün değişmez ismi, yönetmen, senarist ve aynı zamanda başrol oyuncusu Şafak Sezer'e Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül eşlik edecek. 

kolpaçino-4-sinema-filmi

KOLPAÇİNO 4 KONUSU

Şafak Sezer'in canlandırdığı Özgür karakteri, önceki hikayelerde kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşmak için yola çıkıyor. Bu film, izleyicilere adaletin yerini bulması ve dostluk ilişkilerinin sınırlarını keşfetmesi için benzersiz bir fırsat sunuyor. Özgür'ün önceki hikayelerde yaşadığı zorluklar ve ihanetler, onu büyük bir öfke ve intikam duygusuyla dolduruyor. Ancak Kolpaçino 4, sadece bu duyguların üzerine odaklanmıyor; aynı zamanda dostluğun gücünü ve yeniden bağların kurulmasının önemini de vurguluyor. Filmdeki diğer karakterler de Özgür'ün karşısına çıkacak ve onunla yüzleşmek zorunda kalacaklar. Bu hesaplaşma anları, seyirciyi ekran başına kilitleyen gerilimi arttırırken aynı zamanda karakterlerin derinliklerini de ortaya koyuyor.