Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan komiser yardımcısı Veysel Ö., Ankara'nın Keçiören ilçesindeki evinde izinli olarak bulunduğu sırada yaşanan korkunç olayla Türkiye'nin gündemine oturdu. Komiser yardımcısı, henüz bilinmeyen bir nedenle karısıyla çıkan tartışma sonucunda eşi ve iki çocuğunu silahla vurarak öldürdü. Aile dramı, Veysel Ö.'nün aynı silahla yaşamına son vermesiyle trajediye dönüştü.

Ankara Komiser Yrd Intihar 13052024 Aa (1)

KOMİSER YARDIMCISININ TAYİNİ VE OLANLAR

Olay, Keçiören ilçesi Çevik Sokak'ta bulunan aile evinde meydana geldi. Olayın yaşandığı ev, Veysel Ö.'nün ailesiyle birlikte kaldığı yerdi. Olay yerine gelen aile bireyleri ve komşular, yaşananlar karşısında şok ve üzüntü içindeydi. Sinir krizleri geçiren aile bireyleri, sağlık ekiplerince teselli edilmeye çalışıldı. Komiser yardımcısının daha önce Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görev aldığı ve sonrasında Hatay'a tayin olduğu bilgisi paylaşıldı.

Ankara Komiser Yrd Intihar 13052024 Aa (2)

OLAY YERİNDE İNCELEME BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine ulaşan polis ekipleri, geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayla ilgili detaylı araştırmalar ve soruşturma devam ederken, olayın neden kaynaklandığı ve detayları hakkında bilgi edinilmeye çalışılıyor. Olay, komşular ve mahalle sakinleri arasında da büyük üzüntü ve şok yarattı.

Ankara Komiser Yrd Intihar 13052024 Aa (4)