Ankara Keçiören'de, sahipsiz köpeklerin saldırısına maruz kalan küçük Tunahan Yılmaz'ın tedavisi olumlu yönde ilerliyor. Kafkas Mahallesi'nde yaşanan talihsiz olay sonrası ağır yaralanan ve 3 aydır Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören Nurettin Demirer İlkokulu öğrencisi Tunahan, zorlu sağlık mücadelesini sürdürüyor.

Kopeklerin Agir Yaraladigi Tunahan 07032024 Aa (5)

HASTANE BAHÇESİNDE MORAL BULAN TUNAHAN

Uzun süren hastane günlerinin ardından, babasıyla birlikte hastane bahçesine çıkan Tunahan, burada bir süre dolaşıp, kafeteryada çay içerek moral buldu. Oyun oynamaktan hoşlanan Tunahan, hastane odasında bilgisayar başında vakit geçirmeyi de ihmal etmiyor.

Kopeklerin Agir Yaraladigi Tunahan 07032024 Aa (1)

BABADAN DOKTORLARA VE AMBULANS ŞOFÖRÜNE TEŞEKKÜR

Baba Halil Yılmaz, oğlunun artık konuşabildiğini ve yürümeye çalıştığını belirterek, Tunahan'ın iyileşme sürecindeki ilerlemesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Ayrıca, Yılmaz, oğullarını hızla hastaneye yetiştiren ambulans şoförüne minnettarlığını dile getirdi ve Tunahan'ın arkadaşlarını ve normal hayatını özlediğini aktardı.

Kopeklerin Agir Yaraladigi Tunahan 07032024 Aa (3)

EVİNE VE OKULUNA DÖNMEK İSTEYEN TUNAHAN

Tedavisi devam eden Tunahan, en çok arkadaşlarını ve okulunu özlediğini dile getiriyor. "Ne zaman evime ve okuluma döneceğim?" diye soran Tunahan, ailesine ve tedavi ekibine olan güveniyle iyileşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kopeklerin Agir Yaraladigi Tunahan 07032024 Aa (4)

NE OLMUŞTU?

Tunahan Yılmaz, sabah saatlerinde okula gitmek için evden çıkmış ve kalabalık bir köpek grubunun saldırısına uğramıştı. Babası Halil Yılmaz, köpeklerin oğlu Tunahan’ın vücudundaki tüm etleri kopararak yediğini, yaşamasına imkansız gözle baktıklarını hıçkırarak anlatmıştı. Olay infiale yol açmış, halk haftalarca sosyal medyadan çağrı yaparak sokak köpekleri sorununa kesin çözüm bulunmasını istemişti. Sözde hayvan hakları savunucuları ise çocuğu ve ailesini suçlu göstermiş, köpek sevicilerin insanlık dışı tavrı da toplumda büyük tepki görmüştü. Vücudunda vahşetin tüm izlerini taşıyan Tunahan hem travmalarla hem de eski haline dönemeyecek bu haliyle yaşamını sürdürücek.

Kopeklerin Agir Yaraladigi Tunahan 07032024 Aa (2)

Editör: Mevlüt Peker