KPSS sonuçları açıklandı duyurusu için bekleyen birçok kişi, sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. KPSS Yarın mı açıklanıyor? Binlerce memur adayı, heyecanla sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Heyecanlı bekleyiş sürerken, ÖSYM'den gelecek bir haber bekleniyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan binlerce aday, memur olabilmek için çaba sarfetti. Yoğun ve tempolu bir dönem ardından temmuz- ağustos ayları içerisinde gerçekleştirilen sınavlara katılan adaylar, şimdi de heyecanla sonuçları bekliyor. 

KPSS SINAV TARİHLERİ

2023 Kamu Personeli Seçme Sınavı, Genel Yetenek-Genel Kültür, KPSS A Grubu ve Eğitim Bilimleri Öğretmenlik oturumu 23 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilmişti. Alan Bilgisi sınavları ise 29-30 Temmuz tarihlerinde, ardından 6 Ağustos tarihinde iki oturumda ÖABT tamamlanmıştı. Sınavlara katılan memur adayları, heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? ÖSYM bir tarih verdi mi?

kpss-ne-zaman-açıklanacak

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM, yayınladığı sınav takvimine göre; Lisans KPSS sınav sonuçlarını, 25 Ağustos 2023 tarihinde erişime açacak. Ancak sınav sonuçlarının açıklanma saati bilinmiyor. Adaylar sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle birlikte sınav sonuç sorgulama ekranına erişebilecek. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacak.

KPSS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI