Mersin'de kuaför salonu işleten Şeyma Atabey'in dükkanı iki kadın hırsız tarafından soyuldu. Dükkanının ikinci katına çıkan Atabey, döndüğünde içi altın dolu olan cüzdanını bulamadı. Kamera kayıtlarına bakınca gerçek ortaya çıktı. 

KADINLARIN RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ 

Show Haber'in özel haberine göre Mersin'de bulunan kuaför salonu iki kadın tarafından soyuldu. Esnaf Şeyma Atabey'in dükkanına giren kadınlardan biri kucağında bebekle gözcülük yaptı, diğeri ise cüzdanı çaldı. Kadınların rahat ve hızlı tavırları dikkat çekerken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

BOŞ CÜZDANI BIRAKTI DOLUYU ALDI

Ürün almak için üst kata çıkan mağdur Atabey "Bazı ürünlerim eksikti, ürün almaya gittim. Para üzerini ve gerekli olan ürünleri bıraktım. Cüzdanımda bebeğimin ultrason fotoğrafları vardı, 6.5 aylık hamileyim. Kredi kartlarım, banka kartlarım, kimliğim herşeyim gitti." şeklinde konuştu.  Kameraya yansıyan görüntülerde ise kadınlardan birinin boş cüzdanda aradığını bulamayınca bıraktığı, ardından dolu cüzdanı alarak hızla uzaklaştığı görüldü. Atabey, çetenin yakalanması şikayetçi oldu. 

Editör: Yağmur Güzel