TikTok üzerinden yaptığı canlı yayınlarda izleyicilerinin gönderdiği hediyeler üzerinden edindiği para kazançlarının yanında para kazanma yöntemiyle de gündeme gelen Laz Kızı lakaplı 35 yaşındaki G.D.'ye, göğüs dekoltesi ile frikik vermenin dozunu iyice abartınca Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltı uygulandı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan ve akabinde İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına götürülen Laz Kızı lakaplı G.D.'ye gözaltı uygulanma gerekçesinin "kitle iletişim araçları vasıtasıyla müstehcenlik" olduğu belirtildi. Gözaltı uygulanan genç kadın sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

laz_kizi_tiktok_blurlu_2

LAZ KIZI İLK KEZ KONUŞTU! ÇELİŞKİLİ İFADELER...

Son günlerde müstehcen yayınlarıyla toplumda infiale yol açan Laz Kızı lakaplı fenomen, o skandalı Show Haber ekibine kapı aralığından anlattı. Show Haber'den Uğur Alaattinoğlu’na konuşan Laz Kızı, o yayından kaç para kazandığını, eşinin verdiği tepkiyi anlattı ancak bir söylediği bir söylediğini tutmadı.

tiktok

YAYINLARDAN NE KADAR KAZANIYOR?

Yayınlardan ne kadar kazandığı sorulan 35 yaşındaki kadın "20 bin TL ile 30 bin TL arası" şeklinde yanıt verirken rezaleti 'mecburiyet' diye açıkladı. Kabahatinin ardından iğneyi de çuvaldızı da başkalarına saplayan Laz Kızı, görüntülerinin toplumsal bir infiale neden olduğunun hatırlatılması üzerine "Benden daha kötüleri var" diyerek kendisini savundu. Ayrıca Laz Kızı tepkilere neden olan dekolteli görüntünün bilerek değil de yanlışlıkla ortaya çıktığını öne sürdü.

laz_kizi_tiktok1

KOCASININ TEPKİSİ SORULDU

Öte yandan yanında kocası varken de TikTok videosu çektiğinin hatırlatıldığı sırada önce "Yoktu" diyen TikTok fenomeni, ardından "Ama bir videoda var, bir erkek var" denilmesinin üzerine "Bir yerde kolu çıkmış demek ki" diyerek karar değiştirdi. Bir söylediği bir söylediğini tutmayan kadın "Eşiniz kıskanmıyor muydu sizi?" sorusu üzerine önce "Eşim kıskançtı" deyip ardından "Kıskanç bir insan değildir, kıskanmaz hani şimdi. Gördü yani çok tepki vermedi" şeklinde cevaplar verdi. Laz Kızı, "(Eşiniz) Oradan gelir elde edildiği için mi acaba göz yumdu?" sorusuna ise "Belki de bilmiyorum" diye yanıt verdi.

laz_kizi_tiktok_blurlu_4

1 SAATTE 100 BİN LİRA TOPLADIĞI İDDİA EDİLDİ

TikTok'ta bir saat içinde 100 bin TL kazandığı iddia edilen Laz Kızı'na bu söylentiler de soruldu. Ancak Laz Kızı, 100 bin TL kazanmadığını, yaklaşık 5-6 aydır yaptığı canlı yayın sonucu aylık gelirinin 20 bin TL olduğunu söyledi. "Bir saatte 100 bin TL kazanmadınız mı?" sorusu üzerine "Hayır" yanıtını veren TikTok fenomeni kazancını "Hayır, o gün ben sadece 7 bin TL, 7 bin 500 TL kazandım" diye açıkladı.

lazkizi

REZALETİ 'MECBURİYET' DİYE SAVUNDU

Genç kadın yaptıklarını ise "Benden daha kötüleri var. Ben kötülük yapmadım en azından" şeklinde savunmaktan geri durmadı. Yaptığı rezaleti 'mecburiyet' olarak nitelendiren TikTok fenomeni, "Ne için mecbur kaldınız?" sorusunu "Evimin kirasını ödeyemedim, ihtiyaçlarımı karşılayamadım" ifadelerinin ardına sığınarak yanıtladı.

TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Adli kontrol şartıyla serbest kalan Laz Kızı lakaplı kadın pişman olduğunu açıkladı. Yeni yayınlara kapıyı kesin bir şekilde kapamasa da "Pişmanım, bütün Türkiye'den özür dilerim" dedi. "Bir daha TikTok'ta bu şekilde canlı yayın açacak mısınız?" sorusuna "Bu şekilde asla" yanıtını veren Laz Kızı, "Canlı yayın açacak mısınız?" sorusuna ise şu ifadelerle yanıt verdi:

"Ya bilmiyorum onu da hani bu şekilde şu an bilmiyorum yani"