Popüler sosyal medya sitesi TikTok'ta Laz Kızı isimli yayıncı, canlı yayın yaptığı esnada gömleğinin düğmesi patlayınca zor anlar yaşadı. Kimi takipçiler Laz Kızı'nın düğme patlama kazasının bir kaza olmadığını, daha büyük bir frikik vermek için kasıtlı olarak yaptığını belirtirken, kimi takipçiler ise görüntülere dikkatlice baktıklarını ve Laz Kızı’nın böyle bir niyetinin olmadığını, düğmenin patlamasının bir kaza olduğuna inandığını kaydetti.

TikTok'ta ünlü olma ve para kazanma furyasına giren yayıncılar, dikkat çekmek, daha çok izlenmek, daha fazla takipçiye sahip olmak ve en nihayetinde daha fazla para kazanmak için akıl almaz yollara başvuruyor. Kadın yayıncılarda en çok başvurulan yöntem ise genellikle kalça gösterme ve göğüs dekoltesi verme şeklinde ortaya çıkıyor. Böyle bir yolu tercih eden @lazkizi3405 isimli TikTok yayıncısı, canlı yayında göğüs dekoltesi vermek isterken bir kaza kurbanı oldu ya da kasıtlı olarak göğüs dekolte kazası yaptı.

HAREKET EDİNCE LAZ KIZININ GÖMLEĞİNİN DÜĞMESİ PATLADI

@lazkizi3405 kullanıcı adıyla TikTok’ta videolar çeken ve canlı yayın yapan Laz Kızı isimli TikTok yayıncısının, TikTok'taki son canlı yayını beklediğinden çok daha fazla gündeme oturdu. Laz Kızı, canlı yayında göğüs dekoltesi vererek sohbetini sürdürürken göğüslerinin büyük bölümünü kapalı tutan düğmelerden biri patladı.

LAZ KIZI'NIN TİKTOK TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Telefonun kamerasını aşağı konumlandıran ve göğüslerini ön plana çıkarmaya gayret ettiği görülen Laz Kızı’nın canlı yayın sırasında gömleğinin düğmesinin patlaması birbirinden farklı yüzlerce yorum aldı. Kimi takipçiler bunun Laz Kızı’nın planı olduğunu kaydederken, kimi takipçiler ise kaza olduğuna inandıklarını belirttiler.

LAZ KIZI'NIN KAZANDIĞI PARA ŞAŞIRTTI

Laz Kızı’nın sadece göğüs dekolte kazası değil aynı zamanda TikTok yayınında kazandığı para da gündem oldu. Videonun sonunda gönderilen hediye miktarı şaşırttı.