Çanakkale'de dün 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İstanbul, Bursa ve Balıkesir'den de hissedilirken, sosyal medyada "Kahin" başlığı gündem oldu. Kızıl Deli Kahin isimli Twitter (X) kullanıcısının depremi saatler öncesinden bildiği ortaya çıktı.

ERZİNCAN'DAKİ FACİAYI BİLMİŞTİ

Kızıl Deli Kahin adlı bir kullanıcı, 5 gün önce hesabından yaptığı bir paylaşımda Erzincan'daki maden faciasını işaret etti. O paylaşımda, "Düşte göründü tedbir alın geç olmadan. Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür." ifadeleri yer aldı. Paylaşımdan birkaç gün sonra yaşanan maden faciası sonrasında yeni bir paylaşım yapan Kızıl Deli Kahin, "Tedbir alın demedim mi?" ifadeleri ile yeni bir tartışmaya neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları kişinin paylaşımlarını yorum yağmuruna tuttu. Kimileri kullanıcının bir sabotaj uyguladığını söylerken kimileri de gerçek bir kahin olduğunu söyledi.

Maden Faciasini Bilen Kizil Deli Kahin Bu Kez De Dunku Depremi Saatler Oncesinden Bildi 5 Mart 1

BU KEZ DE ÇANAKKALE'DEKİ DEPREMİ BİLDİ

Kızıl Deli Kahin depremden saatler önce yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Depremin olacağı yerle ilgili de nokta atışı yapan sosyal medya kullanıcısı yeniden gündem oldu.

Maden Faciasini Bilen Kizil Deli Kahin Bu Kez De Dunku Depremi Saatler Oncesinden Bildi 5 Mart 2

Editör: Meltem Kaya Sapmaz