Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Yenişehir Mahallesi Benderesi mevkisinde düzenlenen bir düğünde, gelin ile damadın araçtan inmesi sırasında havaya yapılan silah atışları sonucu bir kadının yaralanması ve 3 aylık hamile olduğu öğrenilen kadının bebeğinin hayatını kaybetmesi üzerine bölgede büyük üzüntü yaşandı.

KURŞUN MAĞDURU: 3 AYLIK HAMİLE KADIN

Edinilen bilgilere göre, düğünde havaya silahla ateş açılması sonucu rastgele bir kurşun, 34 yaşındaki Zemzem Ö.'ye isabet etti. Ağır yaralanan kadın, acil olarak Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Zemzem Ö.'nün 3 aylık hamile olduğu ve bebeğini kaybettiği belirlendi. Durumu ağır olan Zemzem Ö., daha sonra Harran Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Sanliurfa Maganda Kursunu 07052024 Iha2

SORUŞTURMA BAŞLATILDI: İKİ GÖZALTI

Olayın ardından jandarma ekipleri hızla harekete geçerek, olayla ilgili soruşturma başlattı. İlgili soruşturma kapsamında, düğünde havaya ateş açtığı tespit edilen F.K. (48) ve C.K. (58) isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Soruşturmanın detayları ve şüphelilerin sorgu süreçleri devam ediyor.

Editör: Mevlüt Peker