Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki Gör Beni serisinin bu haftaki konuğu Türkiye'nin en renkli spor adamları arasında olan teknik direktör Yılmaz Vural oldu.

Esprileriyle ve maçlar esnasında yaptıklarıyla sempati toplayan Yılmaz Vural, Gör Beni’de Futbolcuların cinsel hayatlarıyla ilgili bilgi vererek yine gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

ÇAĞLAYAN’IN SORUSU KIRDI GEÇİRDİ

Armağan Çağlayan, programda Yılmaz Vural’a "Bütün mesleklerin yapılma biçimi değişti. Globalleşme ile başka bir şey oldu meslekler. Eskiden futbolcular haftada bir cinsel ilişkiye girer, evine haftada bilmem kaç kere gider. Artık böyle şeyler kalmadı değil mi?" sorusunu sordu.

YILMAZ VURAL'DAN BOMBA CİNSELLİK AÇIKLAMASI

Bu soruya verdiği cevapta "Var. Teknoloji bunları değiştirmedi. Cinsel ilişki sayısını değiştirmedi mesela" diyen Yılmaz açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Cinsel ilişki fiziksel bir aktivite. Onun bir ölçüsü var. Antrenmanla vücutlarında zaten büyük bir hücre kaybı oluyor. Bir de siz bunu cinsel ilişki ile kaybettirirseniz güç kaybı olur. Onun da belli günlerde olması lazım."

‘İSTEDİĞİ ZAMAN CİNSEL İLİŞKİYE GİREMEZ’

Direncin kırılmasına ve sakatlanma riskini artırmasına yol açacağı için futbolcuların istediği zaman cinsel ilişkiye girmesine müsaade edilemeyeceğini söyleyen Vural, sporcu olmanın çok zor olduğunu da belirterek "Maç akşamı, maç öncesi ve maç sonrası cinsel ilişki çok riskli. Dinlendiğiniz bir günden sonra bu işleri yaparsanız sakatlanma riski azalır." dedi.

KAHKAHAYI BASTI

Soruya verdiği cevapta esprili örneklerde veren Yılmaz Vural, "Kız arkadaşına dur diyor bugün pazartesi, salıyı bekleyemem falan" sözlerinin ardından kahkaha attı.

Editör: TE Bilisim