Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, dokuz ay evli kaldıktan sonra 2019 yılında boşanmış, Şubat 2021'de ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinin henüz birinci yılı dolmadan çift yeniden ayrılık kararı aldı.

EVLİLİK ÇIKMAZINDAYIZ

"EVLİLİK ÇIKMAZINDAYIZ" 

Evliliklerindeki krizi doğrulayan şarkıcı, “Şu anda evlilik çıkmazındayız. Her gün konuşup, çözmeye çalışıyoruz. İkinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, ayrı bir yere geçtim. Ne karar alırız bilmiyorum. Boşanma da olabilir, aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu iki kez âşık olduğum, ikinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın. Bendeki yeri tartışılmaz" demişti.

Burcu Kıratlıdan Sinan Akçıl ve ihanet cevabı

Eşinin 'Boşanabiliriz' açıklamasını gören 32 yaşındaki oyuncunun, soluğu avukatının yanında aldığı iddia edildi. Kıratlı'nın, Akçıl’a boşanma davası açmak için işlemleri başlattığı öne sürülmüştü.

KIRATLI'DAN YENİ AÇIKLAMA 

Geçtiğimiz gün Arnavutköy'de bir mekanda görüntülenen Burcu Kıratlı, "Boşanacağınız haberleri doğru mu? Araya üçüncü şahıslar mı girdi? Yoksa bir ihanet mi var?” sorusuna yanıt verdi.

Burcu Kıratlıdan Sinan Akçıl ve ihanet cevabı

Ünlü oyuncu, “Evet, şu an bir boşanma durumu var ama bekliyoruz. Araya giren üçüncü kişiler de oldu. Onlar da ailelerimiz ve arkadaşlarımız. Bizim derdimiz tamamen kendimizle" ifadelerini kullandı.

"ALDATMA YOK" 

Kıratlı, "Derdimiz, kavgamız ve aşkımız da iki kişilik. Birbirimize ağır yaşattığımız bir şey yok, aldatma zaten yok. Sadece bekliyoruz, sonucunu göreceğiz" dedi.

Editör: TE Bilisim