2021 yılının şubat ayında Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir şekilde boşanan ve şimdilerde meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlilik hazırlığı yapan Berk Oktay, ikinci kez koronavirüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"CİDDİ ANLAMDA SARSTI"
Oktay, paylaşımında; "Herkese merhabalar. Maalesef ikinci kez koronaya yakalandım. Öncelikle şifa dileklerini ve duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Beslenmeme, sağlığıma çok dikkat etmeme rağmen virüsten kaçamadım ve bu sefer ciddi anlamda sarstı" dedi.

TAKİPÇİLERİNİ UYARDI
Oyuncu. sözlerine; "Yazmamın sebebi, "Vürs etkisin kaybetti ve artık çok da fazla önleme gerek yok" gibi bir algı oluştu maalesef. Lütfen maskenizden uzaklaşmayın ve olabildiğince tedbirli olmaya devam edin. Toparlıyorum, en kısa zamanda görüşmek üzere. Sevgiler..." diye devam etti.

Berk Oktay ikinci kez koronavirüse yakalandı

GEÇEN YIL DA COVID OLMUŞTU
Berk Oktay, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmış ve  "Hastalığı çok şükür hafif atlattık. Karantinamız iki güne bitiyor. Herkes çok dikkat etsin, virüs yaygınlaşıyor" demişti.

"YILDIZ'A BENDEN BULAŞTI"
Karantina süreci sonrası kuaförden çıkarken görüntülenen yakışıklı oyuncu, hastalık sürecini anlatmıştı. İlk üç gün ağır bir süreç geçirdiğini ifade eden Berk Oktay, "Küçümsenecek bir hastalık değil. Bize böyle ağrılar yaşatıyorsa yaşlılarımızı düşünemiyorum" demişti. 

Sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a da kendisinden bulaştığını ifade eden Oktay, "Benim kurbanım oldu o da. Pozitif çıkınca 'Sağ ol, teşekkür ederim' diyerek, bana takıldı hatta" diye konuşmuştu.

Berk Oktay ikinci kez koronavirüse yakalandı

Editör: TE Bilisim