Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı ‘Camdaki Kız’ yeni bölüme; Melisa ve Selen'in hamilelik yalanının ortaya çıkmasıyla Koroğlu Ailesi’nin yıkılması ve Alper’in kendisine söyledikleriyle kafası karışan Nalan’ın, Sedat’ın büyük sırrını öğrenmesi damga vurdu.

HAYRİ'NİN HAMLESİ MUZO'NUN YALANINI AÇIĞA ÇIKARDI

‘Camdaki Kız’ son bölümde; Melisa’nın kandırıldığını söylemesi üzerine Rafet’e giden Hayri gerçekleri anlattı. Bunun akabinde babasının karşısına geçen Muzo, Melisa’nın aslında Meliha olduğunu ve anlattıkları hayat hikayesinin yalan olduğunu itiraf etti. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Rafet Koroğlu, bu işin hemen bitmesi gerektiğini belirtti.

GÜLCİHAN YIKILDI

Aynı anlarda Döndü’den kızının hamile olmadığını duyan Gülcihan da Selen ve Levent’e kızgınlığını dile getirdi. Adeta yıkılan Gülcihan Koroğlu, kızı Selen’e attığı tokatın ardından; Rafet’e gidip bebeğin düştüğünü söylemelerini ifade etti.

O sırada Cana ile görüşen Melisa, tüm bunları Muzo’yu sevdiği için yaptığını ve asla vazgeçmeyeceğini belirtti. Bunu fark edince Melisa’yı yanına çekmeye çalışan Cana, Koroğlu Konağı’na girmesi için ona yardım edeceğini söyledi. Melisa ise bu teklifi kabul etmedi.

MELİSA'YA RAFET KOROĞLU ŞOKU

Öğrendiği gerçeklerin ardından Hayri ile birlikte Meliha’nın evine giden Rafet, ona böyle yalanlar söylememesi gerektiğini ve bir daha ne ailesiyle ne de Muzo’yla iletişim kurmaması gerektiğini tembihledi. Yaptıklarının ardından Melisa’ya çok kızan ve onu arayan Muzaffer ise oynadıkları bu oyun için pişman olduğunu söyledi.

Sedat ile ilgili elinde görüntü olduğunu ifade eden ve Nalan’dan bu video için 250 bin dolar isteyen Alper ise Nalan’ın bu durumu Feride’ye anlatmasıyla onunla karşı karşıya geldi. Bu tehdidi Cana ile ilgili sanan Feride ise yakalayamasa da Sedat, Cana’nın evindeyken oraya gitti.

FERİDE İŞ BAŞINDA

Onu tehdit ederek Alper’den bahseden Feride, Cana’ya bu pisliği temizlemesini, aksi halde hayatını bitireceğini söyledi. Feride’yi yolladıktan sonra durumu Sedat’a anlatan Cana da ona Cavit ile bu işi çözmesi konusunda akıl verdi. Bunun üzerine Cavit’e giden Sedat, eniştesinin isteği üzerine; babasını ortalık imzasını atması için ikna etmeye gitti.

RAFET'İN TORUN ÜZÜNTÜSÜ

Gülcihan’ın söylediği gibi Rafet’e bebeği kaybettiğini söyleyen Selen, babasının yıkılmasıyla bir hayli üzüldü. Söylediği yalana pişman olan Selen, kardeşi Sedat’ın; Cavit’in ortaklığı konusundaki yardım isteğini karşılıksız bırakmadı. Kızını kırmayan Rafet de Cavit’i şirkete çağırmalarını söyledi.

NALAN ŞAŞTI KALDI

Cavit enişte ile kocasının bir şeyler gizlediğini fark eden Nalan ise flash belleği bulup içindeki videoyu açtı. Sedat ve Melisa gerçeği yüzüne tokat gibi vuran Nalan’ın yaşadığı şoka sosyal medyadan yorum yağdı.

Editör: TE Bilisim