Ece Erken ile uzun süredir aşk yaşayan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de Bodrum'da nikah masasına oturmuştu.

"BİZ EVLENDİK!"

Sürpriz bir kararla evlenen ikili, güzel haberi, "Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.” mesajıyla duyurmuştu.

Ece Erken'den saatler sonra paylaşım! Şafak Mahmutyazıcıoğlu...

YEŞİLKÖY'DE SİLAHLI SALDIRI

Eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün saat 00.30 sıralarında Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ece Erken'den saatler sonra paylaşım! Şafak Mahmutyazıcıoğlu...

SAATLER SONRA İLK PAYLAŞIM

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda vefat etmesi ardından gözler eşi Ece Erken'e çevrildi. Eşinin ölümü ile sarsılan Erken'den saatler sonra ilk paylaşım geldi. Bir ara Instagram hesabını kapatan ancak kısa bir süre sonra aktif hale getiren sunucu, bir başka kişinin açıklamasını sayfasına taşıdı. Ece Erken, dün 7 ay önce evlendiği eşinin cenaze töreniyle ilgili bilgileri yayınladı.

Ece Erken'in paylaşımında, "Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi yarın (bugün) Rize Fındıklı'da ikindi namazını müteakip, Hürriyet Mahallesi Gavra Camii'nde kılınacaktır." ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim