Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise Açıkgöz ve iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, evlilik kararı almıştı. Hadise, geçtiğimiz ocak ayında parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile iş insanıyla nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

ÜNLÜ ÇİFTİN MUTLU GÜNÜ

Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta ailesiyle birlikte kız istemeye gitti. Ünlü popçunun annesi Gülnihal Açıkgöz de nişan için Belçika’dan İstanbul’a gelmişti. Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, hiçbir detayı atlamamıştı. Her şeyi Türk geleneklerine göre yapan aile, Hadise'yi annesinden istedi. Böylece ikili evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Nişan töreninden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan ünlü şarkıcı, önceki akşam İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda verdiği konserde hem sevenlerine hem de nişanlısına bir sürpriz yaptı.

NİŞANLISI İÇİN SÖYLEDİ
Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in “Lay Me Down” şarkısını seslendirdi. Konser alanında romantizm rüzgârları eserken, dev ekrana ünlü çiftin nişanından kareler yansıtıldı. Hadise’nin bu sürprizi dinleyicilerini de heyecanlandırdı ve alkış topladı.

Hadiseden konserde büyük sürpriz Mehmet Dinçerler ile nişan fotoğraflarını yayınladı

"DÜŞMEKTEN KORKMA"
Konserin ikinci yarısının başında Hadise’nin özel olarak hazırlattığı video dev ekranda yayınlandı. Şarkıcı, metnini de kendi yazdığı videoda sevenlerine;  “Düştüysen kalk. Düşmekten, koşmaktan, yürümekten korkma. Kendini sev. Dans et, eğlen, ağla, gül, mutlu ol, mutsuz ol; hayat böyle bir şey. Ne olursa olsun kendini sev ve yürü" diye seslendi.

Editör: TE Bilisim