Ünlü çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in geçtiğimiz cuma günü yapılması planlanan düğünü hava muhalefeti sebebiyle ertelenmişti. Düğün dün akşam büyük bir törenle 600 davetlinin katıldığı büyük bir törenle, Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlenme teklif ettiği Sarıyer’de bulunan Six Senses Kocataş Mansions Otel’de gerçekleşti. Düğüne çok sayı ünlü isim katıldı.

DÜĞÜNDE ÜNLÜ DAVETLİ AKINI

Demet Özdemir'in nikah şahitliğini rol aldığı çok sayıda dizilerin yapımcısı ve Gold Film'in sahibi Faruk Turgut yaptı. Oğuzhan Koç'un şahidi ise ünlü yapımcı ve TV patronu Acun Ilıcalı oldu. 600 davetlinin huzurunda “mutluluğa evet” diyen ünlü çift, gece boyunca bol bol dans ederek eğlendi. Çiftin düğününe çok sayıda ünlü isim katılırken yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Murat Boz’un eğlenceli dansları geceyi renklendirdi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi Düğünde gelinlik modeli çok konuşuldu

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir dün akşam görkemli bir törenle dünya evine girdi. Düğün Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlenme teklif ettiği Sarıyer’de bulunan Six Senses Kocataş Mansions Otel’de gerçekleşti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un görkemli düğünü - 8

Ünlü çiftin nikah şahitliğini ise Acun Ilıcalı ile yapımcı Faruk Turgut yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne, çiftin yakın arkadaşlarından İbrahim Büyükak ve Murat Boz’un dansları damga vurdu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un görkemli düğünü - 6

Özdemir after partide ise inci detaylarının öne çıktığı saç aksesuarıyla yeni bir görünüm tercih etti.

Editör: TE Bilisim