Şarkıcı Murat Dalkılıç (39) ile oyuncu Merve Boluğur (34), 24 Ağustos 2015’te nikah masasına oturmuş; ancak mutlulukları uzun sürmeyen çiftin ikinci evlilik yıl dönümlerini kutlamaya bir hafta kala boşanma kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde yapılan duruşma neticesinde, Dalkılıç ile Boluğur anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı.

Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor! Merve Boluğur'un sevgilisi Mert Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir? - Magazin haberleri

Boluğur, şu sıralar DJ Mert Aydın ile aşk yaşıyor. Şimdilerde ilişkilerine dolu dizgin devam eden Merve Boluğur-Mert Aydın çiftinden müjdeli bir haber geldi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, bir süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi aldı.

Merve Boluğur evleniyor

Boluğur, sevgilisinin evlenme teklifini kabul etti. O anları da sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu paylaşımına, "I said yes (evet dedim) kocam" notunu düştü. Arnavutköy'deki bir restoranda evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin paylaşımları sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Editör: TE Bilisim