'Vatanım Sensin' dizisiyle şöhreti yakalayan, şimdilerde 'Yargı'da Kaan Urgancıoğlu ile başrolde yer alan Pınar Deniz, geçtiğimiz yaz 'Aşkın Kıyameti' filmi çekilirken Yiğit Kirazcı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Deniz, Kirazcı ile ilişkilerinin nasıl başladığını, "İlk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz, sonrası iyilik güzellik işte" sözleriyle anlatmıştı.

"HERKESİN HİKAYESİ DEVAM EDİYOR"

Çift, birkaç ay sonra sessiz sedasız yollarını ayırmıştı. Güzel oyuncu, Kirazcı ile ayrılık sebebinin sorulması üzerine, “Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor” yanıtını vermişti.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ilk kez el ele görüntülendi

"HANDE NE DİYORSA DOĞRUDUR"

Kaan Ylıdırım'ın da geçtiğimiz aylarda Hande Erçel ile aşk yaşadığı konuşulmuştu. Londra'da birlikte görüntülenen ikiliden Erçel, ilk olarak "Her şey yolunda" diyerek aşk iddialarını doğrulamıştı. Ünlü isim, ardından "Arkadaşız" açıklamasını yapmıştı. Kaan Yıldırım ise "Hande ne söylüyorsa doğrudur" ifadelerini kullanmıştı.

AŞK BELGELENDİ

Tüm bu yaşananların ardından Kaan Yıldırım'ın gönlünü 'Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz'e kaptırdığı, ikilinin bir süredir aşk yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan oyuncuların birlikteliği, dün akşam belgelendi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ilk kez el ele görüntülendi

28 yaşındaki Pınar Deniz ile bir süredir beraber olduğu bilinen Kaan Yıldırım (35) el ele görüntülendi. Harbiye Açıkkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserini izlemeye gelen oyuncu çift, aşklarını ilan etti. İkili, basın mensuplarına el ele poz verdi. 

"ÇOK MUTLUYUZ"

Çiçeği burnunda sevgililer, ilişkileri hakkında da konuştu. Deniz ve Yıldırım, “Her şey çok güzel gidiyor. Gördüğünüz gibi daha fazla yorum yapmamıza gerek yok, çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ilk kez el ele görüntülendi

"KÖTÜ BİTEN İLİŞKİM OLMADI"

Pınar Deniz, daha önce yaptığı açıklamada, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor" demişti.

Editör: TE Bilisim