Sunucu ve oyuncu Seray Sever (48), 2018 yılında sevgilisi Eray Sünbül ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten geçtiğimiz günlerde müjdeli haber geldi.

4 AYLIK HAMİLE

Sever ve Sünbül'ün anne-baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. İkiz bebek bekleyen çiftten Sever, Instagram hesabından yayınladıkları gönderilerle 4 aylık hamile olduğunu doğruladı.

Seray Sever: Bodrum'da kendimi eve kapattım! - Magazin Haberleri

"BODRUM'DA KENDİMİ EVE KAPATTIM!"

Daha önce, "Çocuk sahibi olmayı istiyorum. İlk defa bu duyguya sahibim." diyen ünlü isim, bu süreci Bodrum'da geçiriyor. Son olarak kardeşi Soner Sever ile birlikte objektif karşısına geçen Seray Sever, "Kendisi can parçam, kardeşim olur. Birçok yerde 'Eşi' diye yazılmaktan muzdarip..." dedi.

Sever, ayrıca gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Kendisi can parçam, kardeşim olur. Birçok yerde 'Eşi' diye yazılmaktan muzdarip... Bu arada bizde şimdilik her şey yolunda, çok şükür. Ne olur sağlığınıza dikkat edin, maskesiz çıkmayın. Resmen Bodrum'da kendimi eve kapattım. Çok az kişiyle temastayım ve full sağlıklı, vitaminli beslenme çabasındayım. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Özellikle anne adayları; bağışıklık sistemleri düşük olduğundan bu süreçte dikkat, dikkat, dikkat! Allahım korusun...

Seray Sever: Bodrum'da kendimi eve kapattım! - Magazin Haberleri

"ÇİFTER ÇİFTER KISMETLERİN GELDİĞİ BİR 2022 YILI OLSUN"

Yeni yılı ailesiyle kutlayan Sever, geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraflara, "Çifter çifter kısmetlerin geldiği, sağlıklı, mutlu, bolluk bereket içinde bir 2022 olsun inşallah cümlemize..." notunu düşmüştü.

Seray Sever: Bodrum'da kendimi eve kapattım! - Magazin Haberleri

"RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN"

Seray Sever, daha önce eşiyle birlikte çekilen fotoğrafını ise, "Aşkım, nurum, ışığım, ruh eşim... Sevgilimle sonsuzluğa ve bilinmeyene verdiğimiz sözün 7. yılı, evlilikle taçlandırmamızın 3. yılı... İyi ki sen... Rabbime sonsuz şükürler olsun." sözleriyle paylaşmıştı.

Editör: TE Bilisim