Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un rehin alındığı iddia edildi... Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Akalın, eşi için yardım istedi. Akalın, "Şu an İzmir Havaalanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Hirağan’da yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt’u çıkartmıyorlarmış dışarı. İçeri polis de giremiyormuş" diye konuştu.

'NEREDE YAŞIYORUZ BİZ?'

Sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga eden Okan Kurt’un dışarı çıkartılmadığı ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade eden Akalın, “Şu an İzmir Havaalanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Hirağan’da yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt’u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkanın içine. Nerede yaşıyoruz biz? Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? ‘Çıkartmayacağız Okan Kurt’u o dükkandan’. Nasıl oluyor bu işler?​” dedi.

İKİNCİ VİDEO PAYLAŞTI
 
Akalın ikinci paylaştığı hikayesinde “Bütün basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Adamın can güvenliği yok yani. Bir inin bakalım Hirağan’a, ben yoldayım. Ben de gideceğim kadın başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkana almıyorlar göreceğiz. Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine izin vermiyorlar” ifadelerini kullandı.

Olaylar sonrası açıklamada bulunan Okan Kurt ise, “Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş” dedi.

Editör: TE Bilisim